Sıla Ve Ilker Kaleli : Sila Gencoglu Ile Ilker Kaleli Ask Mi Yasiyor Haber Iskelesi - Sıla ve i̇lker kaleli aşkı!. İkilinin boşanma davası sadece 15 dakika sürmüştü. İlker kaleli, poyraz karayel dizisinde burçin terzioğlu ile yaşadığı aşk sonrası aşka küsmüştü. İddialara göre birkaç ay önce boşanan sıla'nın, kalbini oyuncu i̇lker kaleli 'ye kaptırdığı konuşuluyor. Bir aydır birlikte olan çiftin çok mutlu olduğu. Hazer amani'den boşanan ve i̇lker kaleli ile adı aşk dedikodularına karışan şarkıcı sıla, bodrum'da bir villada sevgilisi oyuncu i̇lker kaleli ile objektiflere yakalandı.

Görüntü alınmasını önlemek için bahçenin etrafına yeşil çitler çektiren sıla ve i̇lker kaleli'nin evden dışarı pek çıkmadığı, alışveriş, çöp atma gibi işleri de meşhur şarkıcının sürücüsüne yaptırdıkları belirtiliyor. Boşanma sonrası bodrum'a giden ve koronavirüs pandemisi dönemini orada geçirmeye karar veren sıla gençoğlu'nun, gönlünü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edilmişti. İlişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez birlikte görüntülendi. Sıla ve i̇lker kaleli aşkı! Magazinburada.net muhabirleri engin can dilekli ve furkan.

Hazer Amani Den Bosanan Sila Nin Yeni Sevgilisi Ilker Kaleli Mi Bomba Iddia Sonrasi Yas Farki Dikkat Cekti Galeri Takvim
Hazer Amani Den Bosanan Sila Nin Yeni Sevgilisi Ilker Kaleli Mi Bomba Iddia Sonrasi Yas Farki Dikkat Cekti Galeri Takvim from itkv.tmgrup.com.tr
Dün 41 yaşına basan sıla, doğum gününü i̇lker kaleli ile birlikte kutladı. Kısa bir süre önce hazer amani'den boşanmıştıgeçtiğimiz ocak ayında ünlü şef hazer amani il. Sıla ve i̇lker kaleli aşkı! İlişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez birlikte görüntülendi. Uzun süre gazetecilere görüntü vermemek için çaba sarf eden, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyadan aşklarını ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez görüntülendi. Boşanma sonrası bodrum'a giden ve koronavirüs pandemisi dönemini orada geçirmeye karar veren sıla gençoğlu'nun, gönlünü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edilmişti. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. Uzun süredir aşk yaşadığı konuşulan i̇lker kaleli ve sıla gençoğlu çifti iddiaların ardından sosyal medya hesaplarından aynı anda samimi pozlarını paylaşarak ilişkilerini duyurdu.

Sıla ve i̇lker kaleli birlikte mi?

Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce i̇lker kaleli, sıla'nın bodrum bitez'deki evine yerleşti. İlker kaleli, poyraz karayel dizisinde burçin terzioğlu ile yaşadığı aşk sonrası aşka küsmüştü. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. İlker kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. İkilinin boşanma davası sadece 15 dakika sürdü. Yaklaşık iki aydır sürekli konuşuluyordu. Sıla gençoğlu, geçtiğimiz yıl hazer amani ile evlenmişti. Bütün bu tedbirlere karşın i̇lker. Sıla ve i̇lker kaleli aşkında son durum! Hem kalemi hem sesiyle gönüllere taht kuran sanatçı sıla gençoğlu ve ünlü oyuncu i̇lker kaleli sosyal medyadan aşklarını ilan etmelerinin ardından ilk kez bir arada görüntülendi. Ünlü şarkıcı sıla ve sevgilisi i̇lker kaleli aşklarını doğruladılar ve sosyal medya hesaplarından birlikte fotoğraf paylaştılar. Hazer amani'den boşanan sıla, gönlünü ünlü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdı. Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor.

Sıla gençoğlu, geçtiğimiz sene hazer amani ile evlenmişti. İlker kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Yaklaşık üç aydır birlikte olan ünlü çift, bodrum ortakent'te motosiklet üzerinde. Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce i̇lker kaleli, sıla'nın bodrum bitez'deki evine yerleşti. Ancak çift, bu yılın başında boşanmıştı.

Sila Ve Ilker Kaleli Cifti Paylastiklari Fotografla Iliskilerini Ilan Etti
Sila Ve Ilker Kaleli Cifti Paylastiklari Fotografla Iliskilerini Ilan Etti from www.cumhuriyet.com.tr
Ve sen bana bu hayatın armağanısın. Magazin gündemine bomba gibi düşen i̇lker kaleli ve sıla gençoğlu aşkı belgelendi. İlker kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Âşıklar, bodrum'da motosiklet üzerinde objektife yansıdı. Pandemi dönemini bodrum'da geçirmeyi tercih eden şarkıcının özel hayatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Magazinde yılın aşk bombasını ikili patlattı! Yaklaşık iki aydır sürekli konuşuluyordu. Boşanma sonrası bodrum'a giden ve koronavirüs pandemisi dönemini orada geçirmeye karar veren sıla gençoğlu'nun, gönlünü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edilmişti.

Ünlü şarkıcı sıla gençoğlu, sevgilisi i̇lker kaleli'nin doğum gününde aşka geldi.

Magazinde yılın aşk bombasını ikili patlattı! Hem kalemi hem sesiyle gönüllere taht kuran sanatçı sıla gençoğlu ve ünlü oyuncu i̇lker kaleli sosyal medyadan aşklarını ilan etmelerinin ardından ilk kez bir arada görüntülendi. Ünlü şarkıcı sıla gençoğlu, doğum gününü i̇lker kaleli ile ilgili yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. İkilinin boşanma davası sadece 15 dakika sürdü. Sıla ve i̇lker kaleli aşkı! Ünlü şarkıcı sıla ve oyuncu i̇lker kaleli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yaparak aşk yaşadıklarını ilan etti. İkilinin, fotoğrafların altına düştüğü duygusal notlar da bir hayli dikkat çekti. İlker kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Birlikteliklerini basından uzak yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz gün ilk kez yan yana objektiflere takıldı. Sıla gençoğlu, geçtiğimiz sene hazer amani ile evlenmişti. 41 yaşına basan sıla yeni yaşını bir süredir aşk yaşadığı oyuncu i̇lker kaleli ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak kutladı. Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce i̇lker kaleli, sıla'nın bodrum bitez'deki evine yerleşti. Sokağa çıkma kısıtlamaları başlamadan önce i̇lker kaleli, sıla'nın bodrum bitez'deki evine yerleşti.

İlişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez birlikte görüntülendi. Sıla ve i̇lker kaleli'nin aşk yuvası ortaya çıktı. Hazer amani'den boşanan ve i̇lker kaleli ile adı aşk dedikodularına karışan şarkıcı sıla, bodrum'da bir villada sevgilisi oyuncu i̇lker kaleli ile objektiflere yakalandı. İlker kaleli aşkı sıla'da buldu! İddialara göre birkaç ay önce boşanan sıla'nın, kalbini oyuncu i̇lker kaleli 'ye kaptırdığı konuşuluyor.

Sila Gencoglu Ilker Kaleli Ayni Anda Paylastilar Asklarini Ilan Ettiler Romantik Sozler Internet Haber
Sila Gencoglu Ilker Kaleli Ayni Anda Paylastilar Asklarini Ilan Ettiler Romantik Sozler Internet Haber from i.internethaber.com
Ünlü şarkıcı sıla gençoğlu, doğum gününü i̇lker kaleli ile ilgili yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Uzun süre gazetecilere görüntü vermemek için çaba sarf eden, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyadan aşklarını ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez görüntülendi. İlişkilerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden sıla ve i̇lker kaleli, ilk kez birlikte görüntülendi. İlker kaleli, poyraz karayel dizisinde burçin terzioğlu ile yaşadığı aşk sonrası aşka küsmüştü. Birlikteliklerini basından uzak yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz gün ilk kez yan yana objektiflere takıldı. Magazinde yılın aşk bombasını ikili patlattı! Uzun süredir aşk yaşadığı konuşulan i̇lker kaleli ve sıla gençoğlu çifti iddiaların ardından sosyal medya hesaplarından aynı anda samimi pozlarını paylaşarak ilişkilerini duyurdu. Pandemi dönemini bodrum'da geçirmeyi tercih eden şarkıcının özel hayatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İlker kaleli, poyraz karayel dizisinde burçin terzioğlu ile yaşadığı aşk sonrası aşka küsmüştü.

Sıla ve i̇lker kaleli birlikte mi? Birlikteliklerini basından uzak yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz gün ilk kez yan yana objektiflere takıldı. 24.05.2021 09:29 | son güncelleme: Sıla ve i̇lker kaleli… onların aşkı sürekli dillerdeydi. İkilinin, fotoğrafların altına düştüğü duygusal notlar da bir hayli dikkat çekti. İlker kaleli de uzun zamandır üzerinde çalışıp stüdyoya girdiği şarkılarının son düzenlemelerini yapıyor. Sıla ve i̇lker kaleli'yi yıllarca beklediğini açıkladı! Çift gözlerden uzak aşklarını yaşıyor. Yaklaşık üç aydır birlikte olan ünlü çift, bodrum ortakent'te motosiklet üzerinde. Magazin gündemine bomba gibi düşen i̇lker kaleli ve sıla gençoğlu aşkı belgelendi. Kısa bir süre önce hazer amani'den boşanmıştıgeçtiğimiz ocak ayında ünlü şef hazer amani il. Ünlü şarkıcı sıla ve oyuncu i̇lker kaleli, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları art arda paylaşımlarla aşk yaşadıklarını ilan etti. Önceki gün bodrum'da aynı evde görüntülenen çiftten i̇lker.

Boşanma sonrası bodrum'a giden ve koronavirüs pandemisi dönemini orada geçirmeye karar veren sıla gençoğlu'nun, gönlünü oyuncu i̇lker kaleli'ye kaptırdığı iddia edilmişti sıla. İlker kaleli ve sıla aşk mı yaşıyor?